Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Havupuulipeä 2,5 LHinta:35.00 €

LIPEÄ – Lipeäseos havupuupinnoille

Sisätiloissa uuteen, hiottuun havupuuhun (mänty, kuusi). Estää kellastumista. Antaa vaalean sävyn ja vahvistaa puun kuviointia. Tummentaa ja korostaa sydänpuun syyt ja oksat. Reaktio kypsyy auringon ja valon avulla 2-8 viikossa.

Riittoisuus: 8-10 m2/ litra / käsittely. Havupuulattioille: 9 m2/ litra ja kahta käsittelykerta.


Käyttöohje:

  1. Puun on oltava hiottu, täysin puhdas ja kuiva. Sekoita huolellisesti ja kaada toiseen astiaan. Vihertävää sävyä saattaa esiintyä mutta se heikkenee ajan myötä. Sekoita myös työn aikana. Käytä suojakäsineitä ja -laseja.
  2. Levitä tasainen runsas kerros keinokuitusiveltimellä puun pituussuuntaan.
  3. Uusi käsittely 6 - 8 t kuluttua ja anna kuivua vähintään 10 t. (Jos kertakäsittely, käytä erittäin runsaasti Lipeää).

  4. Poista kuivumisen jälkeen ylimääräinen kalkki punaisella karhunkielellä tai Puhdistusaineella. Imuroi/lakaise kalkki pois.
  5. Lipeöity pinta vaatii aina jälkikäsittelyn esim. Mestarinöljyllä tai jos rasitus on vähäinen, Suopakäsittelyllä.


Syöpymisvaara (R34). Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä aineen joutumista hengityselimiin, iholle ja silmiin (S24/25). Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä ja ota yhteys lääkäriin (S26). Käytä suojakäsineitä ja -laseja/kasvosuojainta työn aikana (S36/37/39). Tapaturman tai pahoinvoinnin sattuessa on hakeuduttava viipymättä lääkärin hoitoon; näytä etiketti lääkärille (S45). Laita tyhjä pakkaus jätekeräykseen. Hävitä tuotejäänteet paikallisten määräysten mukaisesti.

Sisältö: natriumhydroksidi <5%, kalkki, pigmentit, vesi. Suojattava jäätymiseltä.