Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mestarinöljy, luonnollinen 1 L

Hinta:39.50 €

Soveltuu käsittelemättömälle, lipeöidylle tai petsatulle puulle sekä korkille. Suojaa kulumiselta, lialta ja kosteudelta kaikki sisätilojen puupinnat kuten lattiat, portaikot ja huonekalut. Ei sisällä formaldehydiä. Puun huokosiin imeytyvä, sitkeän elastinen, kovettuva, hengittävä ja antistaattinen hyvän rasituksensietokyvyn omaava kasviöljypitoinen jaloste.

Riittoisuus: 8-16 m2 / litra.

Lattioille: ensimmäinen käsittely noin 12 m2/ litra, toinen käsittely noin 20 m2/ litra.

Käyttöohje:

  1. Puun on oltava hiottu, puhdas, rasvaton ja ehdottoman kuiva. (Puun kosteus enintään 14%, öljyn ja huoneen lämpötila vähintään 18°C). Ravista tölkkiä ja sekoita Valkoinen öljy huolellisesti ennen käyttöä. Levitä öljyä pensselillä tai rullalla tasaisen peittävä kerros (80-100 ml/m2).

  2. Anna öljyn imeytyä puuhun ja lisää öljyä kuiviin paikkoihin 15-30 min. kuluessa. Kiillota jäljelle jäänyt öljy välittömästi kuivaksi joko käsin karhunkielisienellä tai kiillotuskoneella. Pyyhi ylimääräinen öljy tarkoin pois puuvillarievuilla. Pintaan ei saa jäädä öljyä eikä pinta saa vaikuttaa märältä. Kuivakiillota pinta vielä n. 6 tunnin kuluttua punaisella karhunkielellä, käsin tai lattianhoitokoneella.

  3. Käsittele lattiapinnat kaksi kertaa! öljytty pinta kestää kevyttä kosketusta/kulkemista 12 t kuluttua käsittelystä ja se voidaan tällöin suojata esim. aaltopahvilla. Varsinainen kovettuminen kestää n.36 t, jona aikana pinta ei saa joutua kosketuksiin veden kanssa.

  4. Mestarinöljyllä käsitellyn pinnan hoitoon käytä Suopaa sekä lisäöljyämiseen Puhdistusainetta ja Hoitoöljyä.

VAROITUS! Lattialämmitysjärjestelmä ja ilmastointia on suljettava ennen öljykäsittelyä lattoilla! Polta tai upota rievut veteen käytön jälkeen äläkä päästä öljyä valumaan lattian alle itsesyttymisen estämiseksi! Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Laita tyhjä pakkaus jätekeräykseen. Hävitä tuotejäänteet paikallisten määräysten mukaisesti. Sisältö: kasviperäiset öljyaineosat, isoparafiini, kuivausaineet (ei sisällä lyijyä). Valkoinen öljy titaanidioxidiä. Kuiva- ainepitoisuus noin 57%.